Babymassage

Gefeliciteerd, jullie zijn net ouders/verzorgers geworden!

Wat is er nu fijner dan op een leuke en gezellige manier met jouw baby bezig te zijn. Babymassage is op de eerste plaats ontzettend leuk om te doen. Het is een plezierige en ontspannen manier om contact te maken met je kind. Op deze manier zorg je voor een rustmoment op de dag, zowel voor jezelf als voor je kind. Babymassage heeft nog veel meer voordelen voor je kind: de ontwikkeling wordt gestimuleerd, de ademhaling wordt rustiger en het immuunsysteem wordt versterkt. Niet alleen je kind ontspant zich, ook jij raakt ontspannen.

De workshop Babymassage

Een workshop babymassage volg je natuurlijk samen met je kind. Tijdens de workshop leer je de massagetechnieken die je dagelijks kunt toepassen. Daarnaast vertelt Denise over de voordelen van babymassage en de massagetechnieken speciaal bij buik- en darmkrampen.

Als je kind zes weken is, kun je een workshop babymassage volgen. Wanneer je kind al wat ouder is, kun je ongeveer totdat je kind 9 maanden is babymassage aanleren. Vanaf die tijd gaan de meeste kinderen kruipen en wordt babymassage hierdoor bemoeilijkt. Deze individuele workshop geeft Denise bij je thuis in de eigen vertrouwde omgeving. Jullie mogen ook naar de praktijk komen.

Voor wie?

Baby’s die in aanmerking komen voor massage zijn:

  • ‘Gezonde’ baby’s
  • Te vroeg geboren baby’s
  • Huilbaby’s
  • Onrustige baby’s

Kosten

Individuele babymassage workshop     1 x 60 min                             € 60,00

Sommige zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de kosten. Je kunt dit informeren bij jouw zorgverzekeraar.

TIP: De cursus Babymassage is ook erg leuk om cadeau te doen voor een babyshower of als kraamcadeau.