Hoe gaan wij te werk?

Op een persoonlijke en zorgzame manier bieden wij begeleiding en sturing aan de motorische ontwikkeling van het kind tussen de 0 en 18 jaar oud.

Wij vinden het belangrijk duidelijke en transparante zorg te bieden, zodat jij weet waar je aan toe bent. Indien jouw kind wordt verwezen door een arts, dan zal middels een schriftelijk verslag de verwijzend arts op de hoogte worden gebracht van het onderzoek en het eventuele behandelplan. Wij sturen een kopie naar jullie als ouders van het verslag. Daarnaast kan het relevant zijn om het schriftelijk verslag ook naar derden (niet-verwijzend arts, leerkracht of andere disciplines) te sturen. Voordat medische informatie aan derden wordt verstuurd, zal altijd eerst toestemming worden gevraagd aan ouders. Lees hier ons privacy beleid.

Om een zo optimaal mogelijke zorg te kunnen bieden hebben wij kwaliteit, flexibiliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. We zijn erg enthousiast en gemotiveerd en blijven ons graag ontwikkelen. Daardoor blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de kinderfysiotherapie en kinderbekkenfysiotherapie.

Naast behandelingen in de praktijk behandelen wij ook kinderen aan huis. Baby’s van 0-2 jaar behandelen wij aan huis.

Op het gebied van de kinderfysiotherapie werken wij, indien nodig, graag samen met leerkrachten, andere betrokkenen bij het kind, maar ook met andere disciplines uit de jeugdgezondheidszorg. In het proces van begeleiding en behandeling van kinderen ben jij als ouder niet alleen toeschouwer, maar streven wij er tevens naar om jou mede-therapeut te laten zijn. Je kunt jouw kind daarbij motiveren om thuis aan oefeningen te werken.

Dit alles bieden wij aan in een kleinschalige, persoonlijke omgeving waarin de patiënt zich prettig voelt en zich zo optimaal mogelijk kan herstellen of ontwikkelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op