Babymassage

“Babymassage zorgt voor een heerlijk rustmomentje voor jouw baby en jezelf als ouder!”

Wat is er nu fijner dan op een leuke en gezellige manier met jouw baby bezig te zijn. Babymassage is op de eerste plaats ontzettend leuk om te doen. Het is een plezierige en ontspannen manier om contact te maken met je kind. Op deze manier zorg je voor een rustmoment op de dag, zowel voor jezelf als voor je kind. Babymassage heeft nog veel meer voordelen voor je kind: de ontwikkeling wordt gestimuleerd, de ademhaling wordt rustiger en het immuunsysteem wordt versterkt. Niet alleen je kind ontspant zich, ook jij raakt ontspannen.

Babymassage Dordrecht

“Gefeliciteerd! Jullie zijn onlangs papa en mama geworden.”

Ouders leren babymassage bij hun baby.
Tijdens de babymassage workshop worden de massage technieken voor gedaan door de kinderfysiotherapeut bij de babypop. Jij als ouder kan de massagetechnieken zelf oefenen bij jouw baby.
Massage bij darmkrampen baby.

Tijdens de workshop leer je de massagetechnieken die je dagelijks kunt toepassen. Daarnaast vertelt Denise over de voordelen van babymassage en de massagetechnieken speciaal bij buik- en darmkrampen.

Als je kind zes weken is, kun je een workshop volgen. Wanneer je kind al wat ouder is, kun je ongeveer totdat je kind 9 maanden is babymassage aanleren. Vanaf die tijd gaan de meeste kinderen kruipen en wordt het geven van een massage hierdoor bemoeilijkt. Deze individuele workshop geeft Denise bij je thuis in de eigen vertrouwde omgeving. Jullie mogen ook naar de praktijk komen. Vanaf heden kun je ook de babymassage workshop online leren! De massagetechnieken worden jou aan de hand van video’s stap voor stap uitgelegd. Dit wordt gegeven op een besloten account op Instagram. Klik hier om te kijken of dit iets voor je is!

Workshop wordt bij jouw thuis gegeven.
De workshop kan ook bij jullie thuis gegeven worden!

“Niet alleen je baby ontspant zich, ook jij raakt ontspannen!”

Voor wie? Baby’s die in aanmerking komen voor de workshop zijn ‘gezonde’ baby’s, te vroeg geboren baby’s, huilbaby’s en onrustige baby’s.

Praktische informatie

De individuele babymassage workshop duurt 1 uur en kost € 65,00. Sommige zorgverzekeraars vergoeden een gedeelte van de kosten. Je kunt dit informeren bij jouw zorgverzekeraar.

Kadobon babymassage Dordrecht.
Je kunt het beste babymassage geven als jouw baby tussen de 6 weken en 9 maanden oud is.

TIP: De cursus babymassage is ook erg leuk om cadeau te doen voor een babyshower of als kraamcadeau.

Meer informatie

 

Lees hier ons privacy beleid. 

kadobon babymassage
Babymassage online

 

 

 

 

 

Nu ook Online!! Klik hier voor meer informatie!