Vergoedingen en tarieven

De praktijk heeft met alle grote zorgverzekeraars een contract afgesloten. Kinderen onder de 18 jaar worden vergoed vanuit de basisverzekering. Ben je ouder dan 18 jaar, dan moeten de behandelingen vanuit het aanvullende pakket vergoed worden. Indien je niet aanvullend verzekerd bent, dan zijn de behandelingen voor eigen rekening. De tarieven staan hieronder vermeld.

Wanneer je een chronische klacht hebt en ouder dan 18 jaar bent, dan gaan de eerste 20 behandelingen uit je aanvullende verzekering en vanaf de 21e behandeling worden de behandelingen vergoed vanuit je basisverzekering. Heb je een aanvullende verzekering waarin je voor minder dan 20 behandeling bent verzekerd of ben je geheel niet aanvullend verzekerd, dan gelden de volgende tarieven:

Reguliere zitting fysiotherapie 32,00
Zitting kinderfysiotherapie 42,00
Toeslag aan huis 15,00
Screening, intake en onderzoek fysiotherapie 42,00
Intake en onderzoek fysiotherapie na verwijzing 42,00
Screening, intake en onderzoek kinderfysiotherapie 54,00
Intake en onderzoek kinderfysiotherapie na verwijzing 54,00
Niet nagekomen afspraak fysiotherapie 22,00
Niet nagekomen afspraak kinderfysiotherapie 34,00
Babymassage individueel 1 uur 65,00

Denise, Nicole en Esmee werken op afspraak om jou of jouw kind alle aandacht te kunnen geven. Indien je een afspraak niet kunt nakomen, bel of mail ons dan uiterlijk 24 uur van te voren. Wanneer je later belt, wordt de behandeling in rekening gebracht. Deze kosten vergoedt de zorgverzekeraar niet!