Team

Mijn naam is Denise de Vos-Koorevaar en ik ben gespecialiseerd in kinderfysiotherapie (BIG-nummer: 59915773304). In 2010 ben ik in aanraking gekomen met het vak kinderfysiotherapie. Wat is dit een mooi vak! Ik kan mijn creativiteit erin kwijt. Daarnaast heb ik een enorme passie voor vintage. Ik heb dan mijn praktijk ook in deze sfeer ingericht, zodat het een gemoedelijke en gezellige sfeer uitstraalt. Ik ben altijd op zoek naar vintage speelgoed, welke ik het liefst gebruik met de kinderen tijdens de therapie. Hoe leuk is het om met een ouderwetse knikkerbaan de fijne motoriek te oefenen! En de kers op de taart: de praktijk zit gevestigd in het historisch centrum van Dordrecht in een mooi stadspand.

Mijn manier van behandelen is meer dan alleen advies en oefeningen geven. Ik vind het prettig om genoeg tijd te nemen voor jou. Ik plan dan ook liever de agenda ruim in. Dit betekent dat ik niet naar de klok hoeft te kijken en jij niet met vragen blijft zitten.

Wanneer jij twijfelt of je kind met kinderfysiotherapie geholpen kan worden, schroom dan niet om mij even te bellen of te mailen. Ik zal samen met jou kijken of je bij mij bij het juiste adres bent. Je bent altijd welkom in de praktijk voor vragen!

Om jou nog beter te kunnen helpen, heb ik de praktijk verder uitgebreid met de specialisatie kinderbekkenfysiotherapie. Nicole Merkx-Schnebeli (BIG-nummer: 59061543504), oud klasgenoot en mede stadsbewoner van Dordrecht, helpt kinderen met bekken problematiek, zoals bijvoorbeeld zindelijkheidstraining. Daarnaast heeft zij een enorme passie voor baby’s, dus ook zij zal geregeld door de stad Dordrecht fietsen om naar jou toe te komen voor hulp!

Collega Esmee Bijl heeft bij Stadspraktijk ‘t Vosje stage gelopen en een waarneming gedaan tijdens de zwangerschapsverlof van Denise. Esmee werkt momenteel elke woensdag in de praktijk. Zij is fysiotherapeut en in opleiding voor kinderfysiotherapeut. Aangezien zij stage heeft gelopen bij ons, weten wij als team goed waar Esmee haar kwaliteiten liggen en dat zij ook goed bij ons team past.

Maak een afspraak