Knuffel

Ben jij op zoek naar een uniek gehaakte knuffel? Stadspraktijk ‘t Vosje heeft een leuke vossen knuffel gevonden, handgemaakt door Lies Nielsen. Hoe zij op het idee is gekomen om te gaan haken? Tijdens de zwangerschap van haar zoon Siem was Lies op zoek naar een leuk gehaakte knuffel aap. Tijdens haar zoektocht kwam zij vooral haakpatronen tegen en toen heeft zij besloten om zelf aan de slag te gaan! De zelfgemaakte knuffel aap werd uiteindelijk op de foto gezet en gebruikt voor het geboortekaartje van haar zoon Siem. De aap heeft nu een mooi plekje in de kamer van Siem.

Lies vindt het erg leuk als je een eigen verzoekje hebt!’

Na dit moment was Lies zo enthousiast geraakt dat zij verder is gegaan met het maken van speelgoed. Zij maakte vooral gehaakt speelgoed wat op dat moment bij de leeftijd van haar zoon paste en ondertussen gaf zij ook al veel van haar creaties cadeau.

Na lang denken heeft Lies ervoor gekozen om een eigen instagram pagina (liesnielsen) aan te maken, waar zij haar gemaakte items kan posten. Alles wat je op haar pagina ziet kun je bestellen. Maar zij vindt het vooral ook erg leuk als je een eigen verzoekje hebt!

Gehaakte vossen knuffel voor baby
Gehaakte vossen knuffel

Ben jij op zoek naar een leuk (kraam)kado? Kijk eens op de instagram pagina van Lies Nielsen voor al haar mooie creaties! Je kunt ook altijd aan ons laten weten als je specifiek de vossen knuffel wilt bestellen.

Klik hier