Kadobon

Ben jij op zoek naar een origineel kado voor een toekomstige of kersverse moeder? Wat dacht je van een babymassage workshop bij haar thuis? Of lijkt het jou leuk om haar te verrassen met een lesje babybootcamp. Zij kan dan samen met haar dochter of zoon komen sporten in het Wantijpark!

Ben je op zoek naar een origineel kado voor de babyshower? Denk dan aan een leuke kadobon babymassage voor de moeder.
Kadobon babymassage of babybootcamp

Babymassage

Babymassage is een leuke manier voor kersverse ouders om met hun baby bezig te zijn. Daarnaast is het een ontspannen manier om contact te maken met de baby. Babymassage is niet alleen maar plezierig om te geven, maar het heeft ook voordelen voor het kind. Zo wordt de ademhaling rustiger van de baby en wordt het immuunsysteem versterkt. Daarnaast wordt de ontwikkeling gestimuleerd.

‘Niet alleen de baby ontspant zich, maar ook ouders raken ontspannen’

Tijdens een babymassage workshop komt kinderfysiotherapeut Denise bij ouders thuis langs of kunnen ouders ervoor kiezen om met hun baby naar de praktijk te komen. Klik hier voor meer informatie over de workshop.

Babymassage

Babybootcamp

Tijdens de babybootcamp traint de kersverse moeder samen met haar baby buiten in het Wantijpark te Dordrecht. Samen met nog 4 andere moeders en baby’s train jij op jouw eigen niveau onder begeleiding van kinderfysiotherapeut Denise of Esmee. Tijdens de wekelijkse training komen er verschillende onderdelen aan bod. Zo beginnen we met een warming up, hebben we een onderdeel cardio en kracht voor de armen en benen en natuurlijk ook voor de buik, billen en bekkenbodemspieren. We sluiten af met een cooling down. Tijdens deze onderdelen wisselen we af met de baby’s in de draagzak, de baby’s in de kinderwagen of we gebruiken de baby’s als een gewichtshalter. Dat klinkt toch super leuk?! Klik hier voor meer informatie over de babybootcamp.

Babybootcamp les in het Wantijpark Dordrecht