Baby rammelaar

Stadspraktijk ‘t Vosje heeft een leuke baby rammelaar gevonden, handgemaakt door Lies Nielsen. Hoe zij op het idee is gekomen om te gaan haken? Lies was tijdens haar zwangerschap op zoek naar een gehaakte knuffel aap. Aangezien zij tijdens haar zoektocht zoveel haakpatronen tegen kwam, heeft zij besloten om zelf aan de slag te gaan. Toen zij eenmaal het eerste ‘project’ af had, had ze de smaak te pakken.

Lies: ‘Ik heb een foto gemaakt van de gehaakte aap en gebruikt voor het geboortekaartje van mijn zoon Siem.’

Lies was zo enthousiast, dat zij verder is gegaan met het maken van speelgoed. Zij maakte vooral gehaakt speelgoed wat op dat moment bij de leeftijd van haar zoon paste en inmiddels gaf zij ook al veel van haar creaties cadeau.

Lies: ‘Ik vind het vooral leuk als je een eigen verzoekje hebt!

Na lang denken heeft Lies ervoor gekozen om een eigen instagram pagina (liesnielsen) aan de maken, waar zij haar gemaakte items kan posten. Alles wat je op haar pagina ziet kun je bestellen. Maar zij vindt het vooral ook erg leuk als je een eigen verzoekje hebt!

Baby rammelaar - Vos kinderfysiotherapie
Baby rammelaar – Vos

Ben jij op zoek naar een leuk kraamkado? Kijk eens op de instagram pagina van Lies Nielsen voor al haar mooie creaties! Je kunt ook altijd aan ons laten weten als je specifiek de vossen rammelaar wilt bestellen.

Klik hier