Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen, ofwel het gehele houdings- en bewegingsapparaat. Je kunt naar de fysiotherapeut gaan voor klachten die opgedaan zijn tijdens het werk, gekregen door een ongeluk of ziekte, een sportblessure, een verkeerde beweging of omdat het lichaam ouder wordt. Samen met jou zullen we werken aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

Tijdens het eerste consult vindt de intake, het lichamelijk onderzoek en behandeling plaats. Dit eerst consult duurt dan ook 1 uur. Zo kun je de eerste keer al behandeld worden, adviezen of huiswerkoefeningen meekrijgen.

Om klachten te behandelen gaat Denise samen met jou resultaatgericht aan het werk. We zullen een behandelplan opstellen wat afgestemd wordt op jouw lichamelijke situatie, mogelijkheden en wensen. Vaak bestaat dit behandelplan uit adviezen en oefeningen. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van manuele technieken als massage van de spieren en mobiliseren van de gewrichten.

Maak een afspraak