Visie en missie

Denise de Vos-Koorevaar biedt op een persoonlijke en effectieve manier  fysiotherapeutische begeleiding en behandeling aan bij volwassenen die lichamelijke klachten ervaren.

Samen met jou kijk ik naar de beste behandeling en begeleiding van jouw klachtenbeeld, eventueel in samenwerking met collega therapeuten, de huisarts of specialist. Dit alles bied ik aan in een kleinschalige, persoonlijke omgeving waarin jij je als patiënt zich prettig voelt en waarin jij je zo optimaal mogelijk actief kan herstellen.

Om een zo optimaal mogelijke zorg te kunnen bieden heb ik kwaliteit, flexibiliteit en samenwerking hoog in het vaandel staan. Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd en blijf mij graag ontwikkelen. Daardoor blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de fysiotherapie. Wat flexibiliteit betreft, je kunt in overleg een afspraak inplannen buiten de openingstijden van de praktijk. Wanneer jouw klachtenbeeld te complex is, zou ik jou kunnen adviseren om naar een collega therapeut te gaan voor een effectieve behandeling. Ik werk nauw samen met collega therapeuten van Fysiotherapie Stationsplein en Fysico.

Ik vind het belangrijk om duidelijke en transparante zorg te bieden, zodat jij als patient weet wat je aan mij hebt en waar je aan toe bent. Zo wordt er bij de eerste afspraak een formulier ondertekend met welke betrokkenen ik contact mag opnemen om hen op de hoogte te brengen van de behandeling.

Naast behandeling in de praktijk ben ik ook bereid om jou aan huis te behandelen als dit nodig is. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn in de eerste fase na een operatie. Hierbij is wel een verwijsbrief nodig.