Mama & Dreumes Fit

De Mama en Dreumes Fit is een trainingsmoment voor moeders met hun kind (1-2 jaar) die graag weer hun conditie en spierkracht op willen bouwen.

Een groot voordeel van de Mama & Dreumes Fit is dat je geen oppas nodig hebt voor jouw sportmoment in de week. Je komt namelijk samen met je kind sporten!

Door de lessen te volgen krijg je jouw fitheid weer terug, zodat je de lichamelijke uitdagingen van het ouderschap aan kunt. Tijdens de Mama & Dreumes Fit komt het volgende aan bod:

  • Kracht oefeningen (de dreumes als gewichtshalter)
  • Cardio oefeningen (de kinderen kunnen tijdens dit moment samen spelen, terwijl jij samen met de andere moeders aan je conditie werkt)
  • BBB oefeningen- buik, billen en benen (samen met je dreumes zullen we deze oefeningen met elkaar doen)
  • Stretch oefeningen (de kinderen spelen met elkaar op het speelkleed)

De trainingen zullen altijd beginnen met een warming-up en eindigen met een cooling-down. Er kunnen maximaal 5 moeders deelnemen. Door deze kleine groep kan ik voldoende persoonlijke begeleiding geven. Daarnaast kunnen we door deze kleinschaligheid in een rustige en prettige sfeer trainen, zodat dit niet veel onrust bij de kinderen geeft.

Locatie

We trainen buiten in het Wantijpark, te Dordrecht.

Tijden

De Mama en Dreumes Fit lessen worden elke vrijdag ochtend gegeven van 10.00 – 10.45 uur.

Datum

Vanaf vrijdag 20 maart worden de eerste lessen Mama en Dreumes Fit weer gegeven in 2020. De lessen zullen t/m vrijdag 25 september doorgaan in het Wantijpark. Je kunt tussentijds instromen.

Kosten

Je kunt voor 3 maanden meedoen met de Mama & Dreumes Fit. Als je na 3 maanden voldoende belastbaar bent en verbeterd bent op conditioneel en spierkracht niveau, dan kun je vervolgens instromen bij de reguliere bootcamp voor vrouwen. Believe In verzorgd outdoor bootcamp lessen speciaal voor vrouwen in de omgeving Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht. Vind je het leuk om te blijven trainen met je dreumes (tot 2 jarige leeftijd), dan is dat zeker mogelijk.

Je kunt een rittenkaart kopen voor 12 trainingen. Je hebt een periode van 15 weken om deze 12 rittenkaart te gebruiken. Wanneer je een keer verhinderd bent, dan zal dit niet ten koste gaan van je aantal ritten. Een 12 rittenkaart kost 125,00 euro (incl. BTW).

Wil je liever een paar losse lessen meedoen? Dat is mogelijk! Je kunt je aanmelden via info@stadspraktijk.com om te vragen op welke datum je een les of een aantal losse lessen kan volgen. Een losse les kost 12,50

Wil je een keer een proefles meedoen? Meld je dan aan via info@stadspraktijk.com of bel naar 06-18815082 voor het maken van een afspraak voor een proefles. Een proefles kost 10,00.

Benodigdheden voor de training

Voor de  Mama & Dreumes Fit zijn de volgende benodigdheden belangrijk om mee te nemen:

  • Buggy
  • Handdoek
  • Flesje water
  • Voeding/ verschoning voor je kind

 

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Denise de Vos-Koorevaar (06-18815082) of per mail (info@stadspraktijk.com).

Heb jij je al aangemeld bij Denise voor de Mama en Dreumes Fit? Kijk dan in de agenda en reserveer op tijd jouw plek voor een training. http://www.supersaas.nl/schedule/Stadspraktijk/Mama_en_Dreumes_Fit