Babybootcamp

De Babybootcamp is een fitnessprogramma waarbij jij als kersverse moeder na de zwangerschap werkt aan de conditie van jouw lichaam. Het bijzondere aan dit fitnessprogramma is dat jij dit samen met je baby doet! Een praktische bijkomstigheid is dat je geen oppas hoeft te regelen wanneer jij wilt sporten.

Door de lessen te volgen krijg je jouw fitheid weer terug, zodat je de lichamelijke uitdagingen van het ouderschap aan kunt. Tijdens de Babybootcamp les komt het volgende aan bod:

  • Cardio oefeningen;
  • Krachtoefeningen;
  • Stretchoefeningen;
  • De BBB’s: billen, buik en benen.

De trainingen zullen altijd beginnen met een warming-up en eindigen met een cooling-down.

Tijdens de training kun je gebruik maken van de BabyBelt. Dit is een band die gebruikt wordt om jouw baby tijdens de oefeningen te ondersteunen. Deze band is te gebruiken totdat jouw kind maximaal 9 maanden is. De BabyBelt is geen draagmiddel, dus je zal jouw baby altijd nog zelf vasthouden.  Indien jouw kind ouder is dan 9 maanden, dien je zelf een draagdoek/- of zak mee te nemen.

Voor wie?

De Babybootcamp is voor alle moeders met baby’s van 3 tot 12 maanden (let op: baby’s van 9-12 maanden moeten in de draagzak/- of doek die de moeder zelf tot haar beschikking heeft). Er kunnen maximaal 5 moeders met baby’s deelnemen. Door deze kleine groep kan ik voldoende persoonlijke begeleiding geven. Daarnaast kunnen we door deze kleinschaligheid in een rustige en prettige sfeer trainen, zodat dit niet veel onrust bij de baby’s geeft.

Locatie

We trainen buiten in het Wantijpark, te Dordrecht.

Tijden

De lessen zullen 1 keer per week gegeven worden op elke vrijdag ochtend van 11.00 – 11.45 uur.

Datum

De lessen zullen vanaf vrijdag 20 maart 2020 weer van start gaan. Je kunt tussentijds instromen. De laatste les is op vrijdag 25 september 2020.

Kosten

Je kunt voor 3 maanden meedoen met de Babybootcamp. Als je na 3 maanden voldoende belastbaar bent en verbeterd bent op conditioneel en spierkracht niveau, dan kun je vervolgens instromen bij de reguliere bootcamp voor vrouwen. Believe In verzorgd outdoor bootcamp lessen speciaal voor vrouwen in de omgeving Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht. Vind je het leuk om te blijven trainen met je baby, dan is dat zeker mogelijk. Wanneer jouw kind ouder is dan 1 jaar, dan kunnen jullie ook instromen in de Mama & Dreumes Fit groep.

Je kunt een rittenkaart kopen voor 12 trainingen. Je hebt een periode van 15 weken om deze 12 rittenkaart te gebruiken. Wanneer je een keer verhinderd bent, dan zal dit niet ten koste gaan van je aantal ritten. Een 12 rittenkaart kost 125,00 euro (incl. BTW).

Wil je liever een paar losse lessen meedoen? Dat is mogelijk! Je kunt je aanmelden via info@stadspraktijk.com om te vragen op welke datum je een les of een aantal losse lessen kan volgen. Een losse les kost 12,50

Wil je een keer een proefles volgen? Meld je via info@stadspraktijk.com of bel naar 06-18815082 voor het maken van een afspraak voor de proefles. Een proefles kost 10,00 euro.

Benodigdheden voor de training

Voor de  Babybootcamp les zijn de volgende benodigdheden belangrijk om mee te nemen:

  • Draagdoek/-zak (indien je kind ouder is dan 9 maanden)
  • Kinderwagen
  • Handdoek
  • Water
  • Voeding/verschoning voor je baby

De lessen worden verzorgd door kinderfysiotherapeut Denise de Vos-Koorevaar.

Meer informatie

Heb jij je al aangemeld bij Denise om samen met je zoon of dochter mee te doen met de babybootcamp? Kijk dan in de agenda wanneer er de komende vrijdagen plek is en reserveer jouw plek: http://www.supersaas.nl/schedule/Stadspraktijk/Babybootcamp