Katoenen vlaggenlijn

Heb jij de katoenen vlaggenlijn al gezien in de wachtkamer? Deze is handgemaakt door Gerry Boltjes. 

Gerry heeft altijd in de kinderopvang gewerkt. Ze vond het werken in de peuterspeelzaal het leukst. Lekker knutselen met peuters, kinderboeken voorlezen .. Ze houdt er nog steeds van! Ze is ook erg gek op dingen zelf maken. Nu haar twee jongens uit huis zijn, heeft ze er meer tijd voor. 

In de corona tijd is dit verder uitgebreid naar het actief zijn op instagram en een eigen website. Er moest toen natuurlijk ook een eigen naam komen, visitekaartjes en een eigen label. Ze had vroeger een boek over een vos Falco. Ze heeft het opgezocht, in haar gedachten heette dat Reindert (fantasie heeft ze ook genoeg). Aan haar moeders kant komt de naam Reina veel voor. En zo ontstond de naam Reina het Vosje. Vossen vindt ze prachtig. Dat past natuurlijk helemaal in de praktijk hier!

Gerry vindt het ook belangrijk om voor het milieu te zorgen. Dat is niet ineens van de laatste tijd, dat heeft ze altijd al gevonden. Ze werkt zoveel mogelijk met biologische materialen. Dat zie je ook in haar producten. Het is mooi om mee te werken, maar het blijft ook prachtig. 

Inmiddels krijgt ze wekelijks bestellingen. Het leukste vindt ze om samen met een klant iets unieks creëren. Het geeft voldoening! Ze wordt er vrolijk van. 

Gerry is van plan om in de toekomst nog heel veel moois voor baby’s en kinderen te maken!

Neem eens een kijkje op de website van Reina het Vosje. Gerry maakt naast mooie vlaggenlijnen nog zoveel meer!